عصرسبزجوانی

مطالب علمی تخصصی از فناوری اطلاعات و دنیای IT *** مطالب عمومی و دانستنیهای خواندنی

عصرسبزجوانی

مطالب علمی تخصصی از فناوری اطلاعات و دنیای IT *** مطالب عمومی و دانستنیهای خواندنی

عصرسبزجوانی
سلام
محمدفیروزیان هستم کارشناس تجارت الکترونیک( I T ).
امیدوارم مطالب مورداستفاده و مفیدباشد.
نظرات پیشنهادات شما قطعا زمینه ساز پیشرفت بیشترخواهد بود.منتظرنظرات ،پیشنهاد و یا انتقادات شما همیشه هستم.

درباکس ذیل نیز می توانیداین وبلاگ را دنبال کنیدتا ازآخرین بروزرسانی مطلع شوید.

پایدارباشید
شما به راحتی می توانید با انواع گل ها و میوه های خوشبو برای خود عطر بسازید.
آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که عطر مخصوص خودتان را با مهر و هنر و سلیقه خود در خانه تهیه کنید یا این که با هنرمندی خاص یک هدیه بسیار ارزشمند به یکی از عزیزانتان تقدیم کنید.
با آگاهی یافتن از نحوه ساخت عطر و کمی دقت به خرج دادن می توانید از پس این کار بر بیایید. اگر پای این کار هستید و قصد دارید چنین کاری را تجربه کنید، این مطلب را  مطالعه کنید.
ترکیب های عطر
شما با تشخیص انواع نوتزها ( بوی عطر) و اطلاع از آن ها می توانید ترکیب خودتان را انتخاب کنید. یادتان باشد عطر شما باید از ترکیب سه بوی مختلف ساخته شود؛ بنابراین وقتی عطرها را با هم ترکیب می کنید، اول با نوتز یا عطر پایه شروع کنید و سپس نوتز میانی را اضافه کنید. در مرحله آخر باید نوتز ابتدایی را با دو عطر دیگر ترکیب کنید. یادتان باشد نوتز ابتدایی همان بویی است که برای 10 تا 15 دقیقه می ماند و البته عطر تندی دارد. بهترین نسبت برای ترکیب نوتزها، 30 درصد نوتز پایه، 50 درصد نوتز میانی و 20 درصد نوتز ابتدایی است.
نکته:می توانید برای برخی عطرها از چهار تا پنج نوتز هم استفاده کنید.
 
یک عطر از ترکیب چند بوی مختلف به وجود می آید که این بوها نوتز (notes )  نامیده می شود. به این ترتیب وقتی شما عطر را روی لباس یا بدنتان اسپری می کنید، مرحله به مرحله هر یک از این نوتزها به مشام خواهد رسید.اولین نوتز، همان بوی قوی و شاید تندی است که در ابتدای عطر زدن به مشام شما می رسد. این بوی اولیه معمولا در فاصله زمانی 10 تا 15 دقیقه از بین  می رود. این بو معرف و البته برگرفته از اسانسی است که عطر شما به آن تعلق دارد؛ مثلا بوی جنگل، بوی شرقی (گیاهان معطر خاور دور ) یا اسانس گل ها.
نوتز نهایی، تکمیل کننده نوتز میانی است که معمولا 4 تا 5 ساعت باقی می ماند. 
برای داشتن اسانس شخصی ابتدا مواد اولیه خود را تهیه کنید. این مواد عبارت است از:
 دو قاشق چای خوری روغن حامل (جوجوبا، بادام یا روغن هسته انگور)
شش قاشق چای خوری الکل صنعتی(برای مصارف صنعتی)
دو ونیم قاشق چای خوری آب معدنی
30 قطره از اسانس های مورد نظر (حداقل یکی از این ها: پایه، میانی یا ابتدایی)
فیلتر قهوه
قیف
بوی محبوب شما کدام است؟
باید ببینید کدام یک از این نوتزها، بوی محبوب شماست؛ البته نوتزهای ابتدایی که معمولا در یکی از عطرها خلاصه می شود، ریحان، ترنج، استوقودوس، لیمو، نعناع، بهار نارنج و رزماری است. عطر پرتقال شیرین هم می تواند در بین نوتزهای ابتدایی باشد. حالا بروید سراغ نوتز میانی که می تواند شامل یکی از این عطرها باشد: فلفل سیاه، بابونه، دارچین، میخک، گل یاسمن، درخت کوهی، گور گیاه، بهارنارنج، جوزهندی، گل رز و رز جنگلی.
نوتزهای پایه شامل این عطرها می شود:سرو، سرو جنگلی، زنجبیل، نعناع هندی، عطر درخت کاج، صنوبر، چوب و وانیل.
دستور اولیه تهیه عطر:
برای درست کردن عطر صرفا به نوتزهای ابتدایی، میانی و پایه احتیاج ندارید. در واقع شما به مواد اولیه دیگری نیز نیاز دارید که از جمله آن می توان به روغن حامل اشاره کرد. این روغن می تواند جوجوبا ، روغن بادام (شیرین) یا روغن هسته انگور باشد.
در مرحله بعدی باید نوتزهای پایه، میانی و ابتدایی را آرام آرام به روغن اضافه کنید. 
حالا باید ماده ای را اضافه کنید که کمک می کند نوتزها و روغن کاملا در هم ترکیب شود. الکل صنعتی می تواند بهترین گزینه باشد چون علاوه بر این که خیلی سریع تبخیر می شود، کمک می کند تا نوتزها خیلی سریع به اطراف پخش شود.
دستور تهیه عطر
یک ظرف شیشه ای تمیز تهیه کنید. (ترجیحا بطری شکل)
دو قاشق چای خوری از روغن حامل را داخل ظرف شیشه ای بریزید.
حالا اسانس ها – نوتزها - را بیفزایید. قاعدتا باید 30 قطره از اسانس را اضافه کنید. از اسانس پایه یا همان نوتز پایه شروع کنید. سپس اسانس میانی و در نهایت هم اسانس بعدی. بهترین نسبت، 30 درصد پایه و 20 درصد ابتدایی است.
به بوهایی که اضافه می کنید، دقت کنید. اگر یکی از آن ها خیلی قوی تر از بقیه است، مقدارش را کمتر کنید.
حالا باید اجازه بدهید که عطر شما برای حداقل 48 ساعت کنار بماند. در ظرف را محکم ببندید و عطر خود را در گوشه ای بگذارید. می توانید برای شش هفته بطری را کنار بگذارید تا بوی آن قوی تر شود. در طول این مدت بطری را بررسی کنید و ببینید به بوی دلخواه شما رسیده است یا خیر.
وقتی که عطر شما به بوی دلخواهتان نزدیک شد، آب معدنی را در مقداری معین به آن اضافه کنید.
حالا در این مرحله بطری عطر را باشدت تکان بدهید.
 
روش استفاده از گیاهان
گیاهان، برگ ها و گلبرگ های خشک شده را خیلی آرام بسایید. ساییدن گیاهان خشک ضروری نیست اما ممکن است باعث ایجاد مواد اولیه بیشتری شود. فقط کافی است آن ها را با یک قاشق چوبی آرام خرد کنید و بسایید. به گزارش سایت فردا، به مقدار بسیار کم از روغن مورد نظر را داخل ظرف بریزید. همین قدر که گیاهان خرد شده را بپوشاند.
حالا مواد اولیه را که شامل همان گیاهان ساییده شده است، داخل ظرف مد نظر بریزید تا با روغن ترکیب شود. در ظرف را ببندید و مطمئن شوید که در ظرف سفت و کامل بسته شده است.
حالا اجازه بدهید ظرف عطر شما برای یک تا دو هفته در فضایی خنک و تاریک باقی بماند.
اگر بعد از مدت مورد نظر رایحه عطر شما آن طور که دلتان می خواهد قوی نیست، می توانید گیاهان را خارج کنید و گیاه جدید را با همان دستور داخل ظرف و به روغن اضافه کنید.
 
برای هر چه قوی تر شدن بوی روغن که همان رایحه عطر شماست، شاید مجبور شوید دو، سه باری گیاهان را با تازه ترش عوض کنید تا در نهایت روغن شما همان بوی مد نظرتان را بگیرد. مراقب باشید در این روند روغن را دور نریزید چون روغن باید همانی باشد که بار اول استفاده کردید؛ بنابراین شاید این پروسه حتی یکی، دو ماه طول بکشد تا از روغن بوی مورد نظر شما ساطع شود.
وقتی که بالاخره از بوی روغن راضی شدید، می توانید آن را با یکی، دو قطره از روغن ویتامین E ترکیب کنید یا این که بروید سراغ روغن هسته انگور. به این ترتیب ماندگاری عطرتان را طولانی تر کرده اید.

mohammad firoozian

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">