عصرسبزجوانی

مطالب علمی تخصصی از فناوری اطلاعات و دنیای IT *** مطالب عمومی و دانستنیهای خواندنی

عصرسبزجوانی

مطالب علمی تخصصی از فناوری اطلاعات و دنیای IT *** مطالب عمومی و دانستنیهای خواندنی

عصرسبزجوانی
سلام
محمدفیروزیان هستم کارشناس تجارت الکترونیک( I T ).
امیدوارم مطالب مورداستفاده و مفیدباشد.
نظرات پیشنهادات شما قطعا زمینه ساز پیشرفت بیشترخواهد بود.منتظرنظرات ،پیشنهاد و یا انتقادات شما همیشه هستم.

درباکس ذیل نیز می توانیداین وبلاگ را دنبال کنیدتا ازآخرین بروزرسانی مطلع شوید.

پایدارباشید
من که غان و غون می کنم یعنی...

 پدر و مادرهای جوان و کم‎تجربه از سختیِ ارتباط برقرار کردن با نوزادکوچکشان  شکایت می‎کنند. بچه‎ها دایم درحال گریه و غان و غون هستند اما فهمیدنِ معنای این صداها به‎ویژه در هفته‌ها و ماه‎های اول، خیلی راحت نیست. گریه کردن تنها راه ارتباطی والدین با بچه‎ها و فراوان‎ترین فعالیت در سه ماه اول زندگی است که البته به‎تدریج کاهش پیدا می‎کند. شما هم اگر به‎تازگی پدر یا مادر شده‎اید و نمی‎دانید با گریه‎های همیشگی کوچولوی تازه واردتان چه کار کنید، با ما همراه باشید. در ادامه الگوهای گریه در اولین سال زندگی و معنا و پیامِ انواع گریه‎های کودکانه را با هم می‎خوانیم:

 الگوهای گریه

ماه‎های ابتدایی/     بچه‎ها به‎طورمعمول در هفته اول با یک تُن یکسان و منظم گریه می‎کنند. به‏تدریج گریه‎هایشان متنوع‎تر می‎شود و شما متوجه خواهیدشد که گریه‎‎ها بیشتر نشان‎دهنده میل فرزندتان برای رسیدن و رفتن به مرحله بعدی اتفاقاتِ یک روز است؛ یعنی گریه‎ها را بیشتر موقع غذاخوردن، زمان استراحت و نوازش و زمان چرت نیمروزی می‎شنوید. کودکان به‎طورمعمول همیشه در معرض انواع ناراحتی هستند؛ گرسنگی، تشنگی، خستگی، کثیف شدن لباس و ... .
شش ماهگی/    اوقاتی وجود دارد که کودکتان در اوج خوشحالی است؛ اما ناگهان اشک‎هایش جاری می‎شود. این حالت به‎طورمعمول وقتی اتفاق می‎افتد که دیگران حضور دارند. کودک شما در این سن، تفاوت بین چهره‌های غریبه و آَشنا را تشخیص و در برابر غریبه‎ها واکنش نشان می‎دهد.
نه ماهگی/    نوزادان در این سن، کم‎تحمل هستند و آماده‎اند تا در یک لحظه خُلق خود را تغییر دهند؛ برای مثال ممکن است کودک شروع به گریه کند چون نمی‎تواند کاری را که دوست دارد، انجام بدهد. او می‎فهمد بچه‎های دیگر می‎توانند بیشتر از او و آزادانه حرکت کنند و دلش می‎خواهد این تحرک و آزادی را تجربه کند. در این سن کافی است اسباب‎بازی محبوبش در دسترس نباشد تا اشک‎های ناکامی سرازیر شود.
دوازده ماهگی/    تعجب نکنید اگر کودکِ یک ساله‎تان در مهدکودک یا جایی دیگر در حضور بچه‎های هم سن‎وسالش خشمناک و آتشین گریه می‎کند. کودک در این سن دوست دارد کنار بچه‎های دیگر باشد؛ اما وقتی دیگران به او نزدیک می‎شوند، می‎ترسد و گریه می‎کند.

 

بچه‎ها با گریه‎شان چه پیامی به شما می‎دهند؟


*گریه گرسنگی
گریه‎ای با یک توالی تکراری، لحظه‌ای توقف برای نفس گرفتن، سپس یک بار دیگر گریه، دوباره توقف برای نفس گرفتن و همین‎طور تا آخر.


*گریه خراب‎کاری
گریه‎ای که نشان می‎دهد بچه پوشکش را کثیف کرده، به آرامی شروع و به ‎تدریج بلند می‎شود. همچنین در این حالت بچه را در حال وول خوردن می‎بینید.


*گریه ناراحتی
وقتی کودک گریه‎ای تند و تیز و شبیه جیغ دارد؛ بعد بریده بریده نفس می‎کشد و باز به جیغ زدن ادامه می‎دهد یعنی یک چیزی آزارش می‎دهد. محیط اطراف کودک را چک کنید و عامل ناراحتی را از بین ببرید.


*گریه بی‌حوصلگی
کودکان به تحریک نیاز دارند و اگر محرک کافی دراختیارشان نباشد، احساس ملال و کسالت می‎کنند. این نوع گریه که هدفش جلب توجه است، بیشتر شبیه فریاد است تا گریه و تا زمانی که احساس بی‎حوصلگی کودک برطرف نشود، فریادها ادامه خواهد داشت. شما در این مواقع می‎توانید با فرزندتان بازی کنید، حرف بزنید یا برایش آواز بخوانید.


*گریه خواب‎آلودگی
بچه‎ها موقع خستگی بدخلق و بدقلق می‎شوند، حتی اگر در برابر خوابیدن مقاومت کنند. کودک در چنین مواقعی با حالتی بی‎قرار ناله می‎کند و همچنین ممکن است چند ثانیه سرش را تکان دهد و دستانش را با فشار به چشمانش بمالد.


*گریه بیماری
گریه ناشی از بیماری خیلی آرام و بی‎حال و همراه با حرکات کندِ بدن است. این نوع گریه به‎علاوه نشانه‎های جسمانی دیگر به شما پیام می‎دهد که خیلی زود به پزشک مراجعه کنید.

 

منبع: کتاب «زبان بدن کودک»، نوشته «ریچارد وولفسون» و ترجمه «بهمن ابراهیمی»


نظرات (۳)

سلام
وبلاگ شما هم مفید و زیبا هست
ممنونم
وب شما دنبال شد
موفق باشید
پاسخ:
سلام
نظر لطف شماست
ممنونم بزرگوار
اطلاعات مفیدی بود
ممنون
پاسخ:
ممنون،خوشحالم مطلب مفیدی بوده برای شما
بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
سلام شما دنبال شدید
*** ***** ** **** ***** ****

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">