عصرسبزجوانی

مطالب علمی تخصصی از فناوری اطلاعات و دنیای IT *** مطالب عمومی و دانستنیهای خواندنی

عصرسبزجوانی

مطالب علمی تخصصی از فناوری اطلاعات و دنیای IT *** مطالب عمومی و دانستنیهای خواندنی

عصرسبزجوانی

سلام
محمدفیروزیان هستم کارشناس تجارت الکترونیک ( I T ).
امیدوارم مطالب مورد استفاده و مفیدباشد.
نظرات وپیشنهادات شما قطعا زمینه ساز پیشرفت بیشتر خواهد بود منتظر نظرات وپیشنهاد ویا انتقاد شما همیشه هستم.
درباکس ذیل می توانیداین وبلاگ را دنبال کنیدتا ازآخرین بروزرسانی مطلع شوید.

پایدارباشید

فلافل غذایی است سرخ کردنی و خوشمزه که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است.فلافل ازهمان کلمه فلفل خودمان گرفته شده است ویک الف به آن اضافه شده است، به این دلیل که معمولا تندسرو میشودبه آن فلافل گویند.درتمامی ساندویچ فروشی ها این غذاعرضه میشود،اماممکن است دربعضی ازمغازه ها نکات بهداشتی مثل روغن،فضای پخت وپز،نظافت و...رعایت نشود.پس بهتراست این غذا را درخانه درست کنید.این غذانسبت به دیگرساندویچ هامثل سوسیس وکالباس و...بسیاربهتر میباشدبه دلیل آنکه بجای خمیرمرغ و آشغال مرغ وهزاران موادشیمیایی واسانس دیگر ازنخوداستفاده میشودکه دارای آنتی اکسیدان است وبسیارمقوی وانرژی زاست.      نکته مهم آنست که:که نخودهارا ازیک شب قبل درآب خیسانده و چندبارآب آنرا عوض کنیدتانخودها نرم شوندیابه اصطلاح خیس بخورند.

نحوه پخت فلافل جنوبی خانگی تصاویر

مواد اولیه لازم:

  1. نخود: بسته به تعداد افراد بین دو لیوان تا نیم کیلو
  2. پیاز:یک عدد پیاز بزرگ یا دو عدد پیاز کوچک یا متوسط
  3. تخم مرغ:یک عدد(البته اضافه کردن تخم مرغ الزامی نیست که در ادامه توضیح داده خواهدشد)
  4. سبزیجات:سبزیهای جعفری خورد شده یک لیوان(اگر سبزیجات خشک مثل شوید و نعنا و ...داشتید میتوانید استفاده کنید)
  5. روغن:به مقدار لازم
  6. تخم گشنیز:تخم گشنیز را میتوانید به صورت آسیاب شده خریداری کنید یا خوتان آسیاب کنید.
  7. زیره:شما میتوانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید تا غذا زودتر هضم شود.
  8. سیب زمینی:یک عدد که اضافه کردن آن هم بسته به سلیقه شما دارد.

روش درست کردن:

ابتدا نخودهایی که از قبل به مدت یک شب یا یک روز در آب خیسانده بودید را آبکش کرده و با چرخ گوشت آنها را چرخ کنید.

در مرحله بعد پیازها را رنده کرده و آب آن را بگیرید(حتما آب آرا بگیرید) و به نخودها اضافه کنید.

سبزیهای خرد شده یا خشک را به موادمان اضافه میکنیم.

زیره،نمک،فلفل،تخم گیشنیز را به مخلوط به اندازه مورد نیاز اضافه میکنیم(اگرشما از آن دسته افرادی هستید که غذای تند میخورید میتوانید در این مرحله فلفل قرمز را به مقدار کمی بیشتر اضافه کنید)

تخم مرغ را در ظرفی دیگر شکسته تا از سالم بودن آن اطمینان پیدا کرده و به موادمان اضافه میکنیم(هانطور که در بالا نیز اشاره شد میتوانید تخم مرغ اضافه نکنید اما برای بهتر شدن چسبندگی مواد میتوان از تخم مرغ نیز استفاده کرد)

سیب زمینی را رنده کنید و آب آنرا مانند پیاز بگیرید و به ظرفمان اضافه میکنیم(بعضی افراد دوست ندارند که سیب زمینی اضافه شود چون طعم آن به کتلت میزند اما سیب زمینی فلافل را خوش طعم تر میکند)

موادمان را که درون کاسه ریخته ایم با دست به طور مداوم به هم میزنیم تا خمیری زیبا و یکدست به دست آید.

روغن به اندازه کافی در ماهیتابه ریخته و با استفاده از قالب مخصوص فلافل مقداری از مواد را در قالب ریخته و در ماهیتابه قالب میزنیم این کار را تا انتهای مواد انجام میدهیم.

توجه:حتما از ماهیتابه های نچسب استفاده کنید.

توجه:اگر قالب فلافل را نداشتید میتوانید آنها را به صورت گلوله های کوچک در اورید.

توجه:میتوانید پس از سرخ شدن فلفل ها آنها را در دستمال کاغذی قرار داده تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

 

نظرات  (۳)

ممنون و سپاس فراوان
پاسخ:
خواهش میکنم
  • ღ*•.¸ســـــــائِلُ الزَّهــــرا¸.•*´ღ
  • ممنون ومچکــر🌹
    پاسخ:
    خواهش میکنم
  • سایت تفریحی چفچفک
  • جال بود

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">