عصرسبزجوانی

مطالب علمی تخصصی از فناوری اطلاعات و دنیای IT *** مطالب عمومی و دانستنیهای خواندنی

عصرسبزجوانی

مطالب علمی تخصصی از فناوری اطلاعات و دنیای IT *** مطالب عمومی و دانستنیهای خواندنی

عصرسبزجوانی
سلام
محمدفیروزیان هستم کارشناس تجارت الکترونیک( I T ).
امیدوارم مطالب مورداستفاده و مفیدباشد.
نظرات پیشنهادات شما قطعا زمینه ساز پیشرفت بیشترخواهد بود.منتظرنظرات ،پیشنهاد و یا انتقادات شما همیشه هستم.

درباکس ذیل نیز می توانیداین وبلاگ را دنبال کنیدتا ازآخرین بروزرسانی مطلع شوید.

پایدارباشید
انواع عسل بر اساس نوع گل

عسل بر حسب این‌که متعلق به کدام گل باشد، خواص درمانی متفاوتی پیدا می‎کند اما به‌طور کلی به سه دسته تقسیم می‎شود:
عسل مخلوط
اغلب عسل‎های بازار، عسل مخلوط هستند. تولیدکننده‎ها، انواع عسل‌های حاصل از گل‌های مختلف را با هم مخلوط می‌کنند تا به رنگ، طعم و دیگر خصوصیات مطلوب و یکنواخت برسند.
عسل جنگلی
این نوع عسل از چند نوع گیاه وحشی که هر سال در مناطق خاصی می‌رویند به دست می‌آید و به دلایل آب و هوایی، مزه و طعم آن ممکن است از سالی به سال دیگر متفاوت باشد. یک طورهایی می‎توانیم به این عسل بگوییم عسل وحشی!
عسل تک‎گل
این نوع عسل، حاصل زنبورهایی است که در منطقه مشخصی نگهداری شده‌اند و تغذیه‌شان از گرده‌های یک نوع گل است. عسل تک‎گل، اغلب دارای طعم و رنگ مخصوص به‎خود است و انواعی دارد:
عسل بهار نارنج: قلبتان را تقویت می‌کند و برای آرامش اعصاب و بی‎خوابی مفید است.
عسل آویشن: رفع عفونت‌های عمومی، تقویت بینایی، کاهش دهنده علایم صرع و تشنج، درمان تنگی نفس و درمان دردهای مفاصل، بعضی از خاصیت‎های این نوع عسل هستند. عسل آویشن، همچنین مقوی مغز و اعصاب و انرژی زاست و برای تقویت حافظه، عادت‎های ماهیانه دردناک، دردهای شکمی و روده، سرفه، گلو درد و دیابت بی‌مزه مفید است.
عسل ریحان: اگر میگرن یا کم خوابی دارید، این عسل کمکتان می‎کند.
عسل اقاقیا: ملین و خواب‌آور است و مفید برای ناراحتی‌های صفرا، کم‌خونی و ضعف سیستم ایمنی. این عسل همچنین برای عفونت‎های زنانه، ناراحتی‎های چشمی و رشد کودکان و اعصاب والدینشان هم مناسب است. عسل اقاقیا اگر با سیب مصرف شود بهترین آنتی بیوتیک است برای سرماخوردگی.
عسل جعفری: تقویت مغز و حافظه، کاهش نفخ و کمک به بهبود گرفتگی عروق و ناراحتی‌های روده، از خاصیت‎های این عسل است.
عسل آفتابگردان: نرم‎کننده سینه است و مفید برای ناراحتی‌های ریه و حنجره و مسکن سرفه و سرماخوردگی.
عسل گشنیز: سرفه‌های تحریکی و دردهای عضلانی را درمان می‎کند و برای آفت دهان، تقویت لثه و درمان زکام و اسپاسم ماهیچه‌ای هم بسیار مفید است.
عسل شوید: مقوی معده است و مناسب برای زیاد کردن شیر مادر، از طرفی هم آرام‌بخش و حاوی اسیدهای معدنی است.
عسل سیاه‎دانه: ضد دردهای مفاصل، ضد سرفه، تصفیه کننده خون، ضد دردهای قاعدگی و ضد سنگ کلیه و مثانه است.
عسل اوکالیپتوس: ضدمالاریا، ضد آنفلوآنزا، ضدسرماخوردگی و ضدبرونشیت است.
عسل یونجه: ملین، خون‎ساز، ضد سرفه و مقوی مغز و اعصاب است، حافظه را هم افزایش می‎دهد. اگر خون دماغ می‌شوید خوردن این عسل برایتان مناسب است.
عسل مریم‎گلی: ضد عفونت بدن، مقوی معده، نافع برای سرفه و ضد عفونی کننده دستگاه گوارش است.
عسل مرکبات: ضد تهوع و سم، نرم‎کننده سینه و برای سرماخوردگی مفید است. کاهش‎ ورم‌های بدن، ضدعفونی کننده، تصفیه‌کننده خون، اشتها آور، کاهش‌‌ کلسترول و ضد باکتری و قارچ بودن هم از دیگر خاصیت‎های عسل مرکبات است.
عسل بابونه: کاهش تب، میگرن، سردرد، آرتروز، حساسیت و فشار خون تنها چند نمونه از خواص این عسل است. عسل بابونه برای دردهای استخوانی، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت مغز و حافظه، التهاب مغز، احتقان ریوی و انواع ورم‎ها هم بسیار مفید است.
عسل کنار: ضد کم‌خونی، مقوی، انرژی‎زا، فعال کننده حافظه و رشد کودکان و مسهل صفراست، حرارت بدن را فرو می‎نشاند و برای تقویت قوای جنسی و تقویت اعصاب هم مناسب است.
عسل گون: مقوی مغز و اعصاب، انرژی‎زا، خواب‎آور، ملین و تقویت‎کننده معده است. برای تقویت حافظه، کم‎خونی، زخم‎های چشم و درد چشم هم مفید است.


mohammad firoozian

زنبور

عسل

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">