عصرسبزجوانی

مطالب علمی تخصصی از فناوری اطلاعات و دنیای IT *** مطالب عمومی و دانستنیهای خواندنی

عصرسبزجوانی

مطالب علمی تخصصی از فناوری اطلاعات و دنیای IT *** مطالب عمومی و دانستنیهای خواندنی

عصرسبزجوانی
سلام
محمدفیروزیان هستم کارشناس تجارت الکترونیک( I T ).
امیدوارم مطالب مورداستفاده و مفیدباشد.
نظرات پیشنهادات شما قطعا زمینه ساز پیشرفت بیشترخواهد بود.منتظرنظرات ،پیشنهاد و یا انتقادات شما همیشه هستم.

درباکس ذیل نیز می توانیداین وبلاگ را دنبال کنیدتا ازآخرین بروزرسانی مطلع شوید.

پایدارباشید

نخستین علامت های سکونت و زندگی در جزیره تریستان دا کونا به نزدیک سال 1643 و به وسیله خدمه و دریانوردان هلندی بر می گردد.

جزیره تریستان دا کونا,جزیره تریستان دا کونا کجاست,دورترین نقطه مسکونی در جهان

اطلاعاتی درباره جزیره تریستان دا کونا

جزیره تریستان دا کونا در جنوب اقیانوس اطلس با 272 نفر جمعیت دورترین نقطه مسکونی در دنیا است. ساکنان این جزیره تنها از ۸ نام فامیل استفاده میکنند. این جزیره در دهه ۱۸۰۰ میلادی به مستعمرات انگلیس اضافه شده است. ساکنان این جزیره دارای کد پستی بریتانیا هستند. این جزیره کوچک فاقد فرودگاه است و در صورتی که تصمیم گرفتید به آنجا سفر کنید، باید بدانید که نزدیکترین خشکی با آن 2000 مایل مساوی 3218 کیلومتر فاصله دارد.

 جزیره تریستان دا کونا کجاست؟

تریستان دا کونا که به اختصار تریستان نامیده میشود اسم گروهی از جزایر آتشفشانی و هم نام جزیره اصلی و مهم این مجموعه است. تریستان دا کونا دورترین مجمع الجزایر مسکونی در دنیا است و با ساحل کیپ تاون در آفریقای جنوبی 2432 کیلومتر، با جزیره سنت هلن 2161 کیلومتر و با ساحل جزایر فالکلند 3486 کیلومتر فاصله دارد. جزیره تریستان تنها 111 کیلومتر قطر و 98 کیلومتر مربع مساحت دارد.

چگونگی کشف شدن جزیره تریستان
مجمع الجزایر تریستان دا کونا در سال 1506 به وسیله دریانورد پرتغالی به اسم تریستائو دا کونا کشف شد و به همین علت هم نام جزیره اصلی به نام وی نامگذاری شد. نخستین علامت های سکونت و زندگی در این جزیره به نزدیک سال 1643 و به وسیله خدمه و دریانوردان هلندی بر می گردد. جزیره تریستان دا کونا در مسیر کشتی هایی بود که از اروپا به اقیانوس هند میرفتند و در نتیجه این جزیره دور افتاده یک دفعه مورد توجه همه قرار گرفت. کمپانی هلندی هند شرقی سریع دو هیئت به این جزیره فرستاد .

جزیره تریستان دا کونا,جزیره تریستان دا کونا کجاست,دورترین نقطه مسکونی در جهان

بعد از آن انگلیسی ها و فرانسوی ها هم این کار را ادامه دادند. در سال های 1790- 91 گروهی از دریانوردان انگلیسی در این جزیره زندگی می کردند و به شکار فوک دریایی سرگرم بودند. شمار کمی از آمریکایی ها هم در سال 1810در جزیره تریستان دا کونا ساکن شدند و به شکار نهنگ پرداختند. در زمان جنگ علیه بریتانیا، آمریکایی ها از این جزیره بعنوان پایگاه نظامی استفاده می کردند.
زمانی که گردان نظامی جزیره تریستان دا کونا را ترک کرد یک سرجوخه و خانواده اش هم چنان در جزیره باقی ماندند. کم کم جمعیت گوناگون که از نژادها و قومیت های گوناگون بودند در این جزیره رشد کردند و جمعیت ساکن در دورترین نقطه مسکونی در دنیا را بوجود آوردند.

عکس های جزیره تریستان دا کونا,دورترین نقطه مسکونی در جهان,جزیره تریستان دا کونا کجاست

منبع درآمد مردم و ساکنین 
بخش عمده منبع درآمد مردم، از راه گردشگرانی ست که هر ساله این ناحیه خوش آب و هوا و چشم نواز را برای تعطیلات خود انتخاب می کنند. هر چند مختصات دور جغرافیایی باعث شده تا رفت و آمد به آن برای همه مردم دنیا خیلی هم سهل و آسان نباشد؛ اما دقیقا همین خصوصیت جالب باعث شده تا هرگز این جزیره، خالی از توریست های ماجراجو و عاشق طبیعت نباشد. دور از دسترس بودن ویژگی ای محسوب می شود که خیلی ها از گوشه و کنار دنیا ترجیح بدهند هزینه و حتی شاید خطر همچین سفری را به دوش بخرند و پس از پشت سر گذاشتن اقیانوس اطلس به این فضا وارد شوند. اغلب مردم ترجیح می دهند همراه به این نقطه سفر کنند زیرا امنیت بالا تری دارد. 

دسترسی به دورترین نقطه مسکونی در دنیا
در سال های گذشته کسب عنوان دورترین نقطه مسکونی در دنیا سبب جلب توجه جهان و به خصوص گردشگران ماجراجو به این جزیره شده است. با این حال، دسترسی به جزیره اصلاً و ابدا کار ساده ای نیست:در این جزیره اصلاً فرودگاهی وجود ندارد، اصلاً هتل، اقامت‌گاه و امکانات و خدمات خاصی برای گردشگران آماده نشده است و از طرفی برای بازدید از جزیره تریستان دا کونا باید مجوز بگیرید. آری، در واقع درصورتی که کسی آن قدر ماجراجو باشد که بخواهد به دورترین نقطه مسکونی زمین برود باید دست کم از یک سال پیش برنامه ریزی کند. همانطور که گفتیم اصلاً مسیر هوایی به جزیره وجود ندارد و تنها راه ارتباطی با جزیره قایق و کشتی است.

اصلاً محدودیتی از نظر ملیت برای گردشگران وجود ندارد و در حالی که برای وارد شدن به جزیره باید فرم تقاضا پر کنید، ولی عملا هیچگونه ویزای رسمی وجود ندارد. مسئولین این جزیره باید به یکی یکی افردی که تصمیم وارد شدن به جزیره را دارند اجازه و مجوزنامه بدهند. اما هرکسی دلش نمی خواهد به این جزیره دور افتاده برود، ولی درصورتی که ماجراجو هستید یا برای فیلمبرداری و عکاسی می خواهید به این جزیره بروید کافی است.

 

mohammad firoozian

جزیره

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">