کاپ کیک گوشت
مواد لازم
آرد 3 پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
ماست یک پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
یکینگ پودردوقاشق مرباخوری
نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن به میزان لازم
مواد میانی:
پیاز داغ یک پیمانه
گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم
فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه
قارچ خردشده یک پیمانه
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
پنیر پیتزا ٢٠٠ گرم
روش تهیه
ابتدا تخم مرغ ها را با همزن خوب هم می زنیم، پنج دقیقه بعد نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر را اضافه می کنیم. بعد ماست و بیکینگ پودر را با هم می ریزیم در آخر هم آرد الک شده را اضافه می کنیم و با لیسک آرام هم می زنیم.
برای مواد میانی همه مواد را مخلوط می کنیم، کمی تفت می دهیم و یک استکان آب می ریزیم و درآن را می گذاریم تا کامل بپزد و آبش تبخیر شود.
بعد نیمی از مواد کیک را داخل قالب چرب و نیمی از پنیر پیتزا را روی آن می ریزیم و مواد میانی را اضافه می کنیم . بعد نصف دیگر مواد کیک را اضافه می کنیم و در آخر هم بقیه پنیر را رویش می پاشیم و در فر که از قبل در دمای ١٨٠ درجه تنظیم شده است، طبقه وسط به مدت حدود ٤٥ دقیقه می گذاریم تا جایی که پخته و طلایی شود.