عصرسبزجوانی

مطالب علمی تخصصی از فناوری اطلاعات و دنیای IT *** مطالب عمومی و دانستنیهای خواندنی

عصرسبزجوانی

مطالب علمی تخصصی از فناوری اطلاعات و دنیای IT *** مطالب عمومی و دانستنیهای خواندنی

عصرسبزجوانی
سلام
محمدفیروزیان هستم کارشناس تجارت الکترونیک( I T ).
امیدوارم مطالب مورداستفاده و مفیدباشد.
نظرات پیشنهادات شما قطعا زمینه ساز پیشرفت بیشترخواهد بود.منتظرنظرات ،پیشنهاد و یا انتقادات شما همیشه هستم.

درباکس ذیل نیز می توانیداین وبلاگ را دنبال کنیدتا ازآخرین بروزرسانی مطلع شوید.

پایدارباشید

۱ مطلب در آبان ۱۳۹۶ ثبت شده است

شما به راحتی می توانید با انواع گل ها و میوه های خوشبو برای خود عطر بسازید.
آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که عطر مخصوص خودتان را با مهر و هنر و سلیقه خود در خانه تهیه کنید یا این که با هنرمندی خاص یک هدیه بسیار ارزشمند به یکی از عزیزانتان تقدیم کنید.
با آگاهی یافتن از نحوه ساخت عطر و کمی دقت به خرج دادن می توانید از پس این کار بر بیایید. اگر پای این کار هستید و قصد دارید چنین کاری را تجربه کنید، این مطلب را  مطالعه کنید.
ترکیب های عطر
شما با تشخیص انواع نوتزها ( بوی عطر) و اطلاع از آن ها می توانید ترکیب خودتان را انتخاب کنید. یادتان باشد عطر شما باید از ترکیب سه بوی مختلف ساخته شود؛ بنابراین وقتی عطرها را با هم ترکیب می کنید، اول با نوتز یا عطر پایه شروع کنید و سپس نوتز میانی را اضافه کنید. در مرحله آخر باید نوتز ابتدایی را با دو عطر دیگر ترکیب کنید. یادتان باشد نوتز ابتدایی همان بویی است که برای 10 تا 15 دقیقه می ماند و البته عطر تندی دارد. بهترین نسبت برای ترکیب نوتزها، 30 درصد نوتز پایه، 50 درصد نوتز میانی و 20 درصد نوتز ابتدایی است.
نکته:می توانید برای برخی عطرها از چهار تا پنج نوتز هم استفاده کنید.
 
یک عطر از ترکیب چند بوی مختلف به وجود می آید که این بوها نوتز (notes )  نامیده می شود. به این ترتیب وقتی شما عطر را روی لباس یا بدنتان اسپری می کنید، مرحله به مرحله هر یک از این نوتزها به مشام خواهد رسید.اولین نوتز، همان بوی قوی و شاید تندی است که در ابتدای عطر زدن به مشام شما می رسد. این بوی اولیه معمولا در فاصله زمانی 10 تا 15 دقیقه از بین  می رود. این بو معرف و البته برگرفته از اسانسی است که عطر شما به آن تعلق دارد؛ مثلا بوی جنگل، بوی شرقی (گیاهان معطر خاور دور ) یا اسانس گل ها.
نوتز نهایی، تکمیل کننده نوتز میانی است که معمولا 4 تا 5 ساعت باقی می ماند. 
برای داشتن اسانس شخصی ابتدا مواد اولیه خود را تهیه کنید. این مواد عبارت است از:
 دو قاشق چای خوری روغن حامل (جوجوبا، بادام یا روغن هسته انگور)
شش قاشق چای خوری الکل صنعتی(برای مصارف صنعتی)
دو ونیم قاشق چای خوری آب معدنی
30 قطره از اسانس های مورد نظر (حداقل یکی از این ها: پایه، میانی یا ابتدایی)
فیلتر قهوه
قیف
بوی محبوب شما کدام است؟
باید ببینید کدام یک از این نوتزها، بوی محبوب شماست؛ البته نوتزهای ابتدایی که معمولا در یکی از عطرها خلاصه می شود، ریحان، ترنج، استوقودوس، لیمو، نعناع، بهار نارنج و رزماری است. عطر پرتقال شیرین هم می تواند در بین نوتزهای ابتدایی باشد. حالا بروید سراغ نوتز میانی که می تواند شامل یکی از این عطرها باشد: فلفل سیاه، بابونه، دارچین، میخک، گل یاسمن، درخت کوهی، گور گیاه، بهارنارنج، جوزهندی، گل رز و رز جنگلی.
نوتزهای پایه شامل این عطرها می شود:سرو، سرو جنگلی، زنجبیل، نعناع هندی، عطر درخت کاج، صنوبر، چوب و وانیل.
دستور اولیه تهیه عطر:
mohammad firoozian